conectori-metalici-multicui

Mitek este cel mai mare producator mondial de organe de asamblare de tip placi multicui (placi metalice ambutisate dupa denumirea tehnica din EN 14250 Eurocod 5) si de conectori metalici Posi-Strut (zabrele metalice multicui). 

Dupa cum bine observati pe acest website, compania MiTek promoveaza mai intai softul RoofCon-TrussCon, programul de proiectare si calcul structural pentru structuri din lemn si pentru organe de asamblare tip placa multicui.

Potentialii clienti ai acestui sistem constructiv, inclusiv constructorii, trebuie sa constientizeze ca este OBLIGATORIU sa se adreseze unui birou de proiectare specializat in proiectarea si calculul organelor de asamblare de tip placi cu cuie. 

Astfel de organe de asamblare, daca nu sunt dimensionate si aplicate corect, pot deveni fatale, punand in pericol vieti omenesti si nu numai: cititi articolul

Ne adresam in mod special firmelor de proiectare, inginerilor si arhitectilor care folosesc in proiectele lor astfel de organe de asamblare in scopul utilizarii lor corecte. Sugeram proiectantilor sa recomande mai departe  clientului un producator specializat in acest domeniu, care detine o unitate de productie. 

presare  

          ,,Placile multicui nu se bat cu ciocanul, se livreaza doar acelor companii care detin instalatii de presare (presa hidraulica ) de minim 20 tone forta si daca respectivele structuri  din lemn  au  fost proiectate si calculate cu programele MiTek, specializate  in  proiectare si  calcul structural, atat pentru elemente din lemn cat si in dimensionarea si calculul organelor de asamblareā€ video productie  

Placile multicui MiTek sunt confectionate dintr-un otel special, galvanizat in propriile unitati de productie din Europa. Furnizorul pentru Romania este MiTek Cehia si MiTek UK. MiTek Industries Group Romania detine un depozit in Bucuresti, avand in permanenta un stoc de peste 40 tone din toate tipurile. GNA20, T150, M14, M14H, FSP si Posi-Strut - zabrele metalice multicui.

depozit conectori multicui depozit placi metalice

Placile multicui se folosesc la toate tipurile de imbinari ale elementelor structurale din lemn pentru toate tipurile de constructi precum: case din lemn in sistem framing (la imbinarea montantilor la pereti), grinzi cu zabrele pentru sarpanta, plansee din prefabricate, mansarde si supraetajari, hale din lem cu deschideri foarte mari, hale si ferme agricole, sali de sport pe structura din lemn, acoperisuri pentru  terenuri de tenis, acoperisuri pentru piscine, etc.

Toate structurile asamblate cu placi multicui ,,SUDURA IN LEMN MULTICUI,, AU O REZISTENTA  SUPERIOARA FATA DE STRUCTURILE TRADITIONALE, SUNT FOARTE REZITENTE LA URAGANE, VANTURI PUTERNICE SI LA CUTREMURE DE PESTE 7.5 GRADE PE SCARA RICHTER. video test seism Franta 2011 

 Pentru mai multe informatii despre placile multicui Mitek, dati clik pe imaginile de mai jos:

Placi Multicui Zabrele Metalice

Copyright © 2019 RoofCon TrussCon All Rights Reserved.
Powered by Emiral Media Web design